ERDON Helyi hírek

2008.11.28. 13:02

Még nincs hír a Hír TV-ről

<p>Csomortányi István a Magyar Polgári Egyesület tagja pénteken ismét ellátogatott a az RDS/RCS vállalat nagyváradi Baross utcai (Centru Civic) irodájához.</p>

A látogatás céljáról ő maga tájékoztatott a helyszínen: „Október 30-án adtuk le azt az 1900 aláírói támogatást, amelyben azt kértük az RDS/RCS vállalattól, hogy a Hírt Tévét helyezze vissza a TVS kábelcsatornán futó programcsomagjába és kértük azt, hogy az Echo tv-t is foglalja bele ebbe a csomagba. Azóta folyamatosan érdeklődünk arról, hogy mi lett a sorsa ezeknek az aláírásoknak. Semmilyen választ nem kaptunk. Hivatalos válasz a kérvényünkre nincsen, az ügyfélszolgálat alkalmazottja semmilyen információt nem tudott adni nekünk arról, hogy meddig kötelesek választ adni, és arról sem tudott tájékoztatni, hogy várható-e pozitív változás az ügyben.” Ugyanez történt ezalkalommal is: az ügyfélfogadó irodán Csomortányi Istvánnak elmondták, hogy mivel az általa benyújtott kérvény és aláírási ívek csak egy javaslatnak minősülnek, így a cég nem kell hivatalos választ adjon rá. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy a Hír TV-re nagy az igény ebben a térségben (Arad, Bihar és Szatmár megyékben), akkor a cég válasza az lesz, hogy ismét látható lesz a Hír TV a kábeltévén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!