Hallgassa élőben!

Cîţu: A cél, hogy szeptemberig 10,4 millió személy kapja meg a koronavírus elleni oltást

Florin Cîţu miniszterelnök szerint ez idáig jól halad a koronavírus elleni oltási kampány; a kormány célja, hogy szeptemberig 10,4 millió személy kapja meg a vakcinát.

Agerpres

A kormányfő elmondta, kedden további 8 millió adag koronavírus elleni vakcinára nyújtottak be igénylést, és a kormány célja, hogy szeptemberig a lakosság csaknem 70 százalékát kitevő 10.400.000 személy legyen beoltva. „Számomra az oltási kampány prioritás, eddig jól haladt, és meglátják, hogy ezután is jól fog haladni. Az, hogy ki állja a költségeket, majd megoldódik” – fogalmazott.

Hozzátette, információi szerint a romániai lakosság be akarja oltatni magát koronavírus ellen, „ami nagyon jó dolog”, és azt is nyomatékosította, hogy biztosítani tudják a kellő számú személyzetet az oltási kampány megfelelő lebonyolításához.Vadászni ment a szabadnapos rendőr, körözött bűnözőt fogott
A rendőrnek a körözési nyilvántartásból volt ismerős a férfi arca.
Programsorozattal ünnepli tavasszal a 120 éves magyar filmet a Nemzeti Filmintézet
Vetítésekkel, kiállítással és egyéb programokkal ünnepli idén az első megrendezett magyar film, A táncz születésének százhuszadik évfordulóját a Nemzeti Filmintézet (NFI).
CNCAV: 134.807 személy kapta meg a koronavírus elleni vakcinát az elmúlt 24 órában
Messi csak kétmeccses eltiltást kapott
Lehetett volna 12 is, de nem lett.
Így már értjük! Vajna Timi elárulta, mitől ilyen vékony
A csinos üzletasszony őszintén leírta, miért fogyott le.