Keresés

2024.03.18. 14:20

Öt megye csendőrei vesznek részt a két éves eltűnt gyermek keresésében

Fotó: Nagy Noemi

Agerpres

Neamţ, Suceava, Iaşi és Bákó megyei csendőrök is segítenek Botoşani megyei kollégáiknak annak a két éves gyermeknek a felkutatásában, aki vasárnap délután tűnt el a Botoşani megyei Tudora településen.
A rendőrség tájékoztatása szerint több mint 200 belügyi alkalmazott vesz részt jelenleg a keresőakcióban. Emellett hat mentőkutyát, a rohammentő-szolgálat (SMURD) egy helikopterét, a légirendészeti főfelügyelőség egy helikopterét is bevetették, és a keresésben részt vevő önkéntesek egy kisméretű repülőgépéből is pásztázzák a település környékét.
A gyermek és családja egy ismerősüknél volt látogatóban vasárnap, amikor a gyermek elhagyta a lakást, és azóta nem találják. A 2 éves Radu Ayan sötét hajú, barna szemű, a bőre olajbarna színű. Eltűnésekor villogó talpú sportcipőt, fehér oldalcsíkos fekete nadrágot és piros melegítőt viselt fehér csíkokkal az ujján. Aki bármilyen információval rendelkezik a hollétéről, hívja a 112-es számot vagy forduljon a rendőrséghez - hívta fel a figyelmet a rendőrség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában