Tájékoztatás

2024.03.18. 09:35

Eltűnt kétéves gyermeket keresnek vasárnap délutántól Botoşani megyében

Forrás: Politia Locala Botosani

Agerpres

Eltűnt egy 2 éves gyermek vasárnap délután a Botoşani megyei Tudora településen; helikoptert is bevetettek a felkutatására.
A Botoşani megyei rendőrség tájékoztatása szerint a gyermek és családja egy ismerősüknél volt látogatóban vasárnap, amikor a gyermek elhagyta a lakást, és azóta nem találják.
Rendőrök, csendőrök, katonai tűzoltók, határrendészek és helybéli önkéntesek keresik vasárnap délutántól, az éjszaka folyamán Suceava és Bákó megyei csendőrök is csatlakoztak az akcióhoz. Hétfő reggel a légirendészeti felügyelőség egyik helikopterét is bevetették a gyermek felkutatására.
A 2 éves Radu Ayan sötét hajú, barna szemű, a bőre olajbarna színű. Eltűnésekor villogó talpú sportcipőt, fehér oldalcsíkos fekete nadrágot és piros melegítőt viselt fehér csíkokkal az ujján. Aki bármilyen információval rendelkezik a hollétéről, hívja a 112-es számot vagy forduljon a rendőrséghez - hívta fel a figyelmet a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában