Rendőrségi

2024.01.11. 18:15

Drogot fogyasztott az a két 15 éves lány, akik levetették magukat egy lupényi víztorony tetejéről

Illusztráció

Forrás: digi24.ro

Fotó: Nagy Noemi

Agerpres

Drogot fogyasztott öngyilkossága előtt az a két 15 éves hobicaurikányi lány, akik december elején levetették magukat egy 20 méter magas lupényi víztorony tetejéről - derül ki az igazságügyi szakértői jelentésből.
A petrozsényi ügyészség sajtószóvivője, Robert Scorţa csütörtökön elmondta, hogy a két lány szervezetében a kristály néven ismert pszichoaktív szert mutatták ki. Mivel az ügyben indított büntetőeljárás még folyamatban van, további részletekkel nem szolgált az ügyész. Az igazságügyi orvosszakértői vizsgálatot a kolozsvári intézetben végezték.
A két 15 éves hobicaurikányi lány december 9-én halt meg, miután lezuhantak egy 20 méter magas víztorony tetejéről a Hunyad megyei Lupényban.
Az egyik lány telefonon közölte édesanyjával, hogy öngyilkosságot készül elkövetni. A nő rögtön hívta az 112-es segélyhívó számot, így a mentőcsapatok azonnal kiszálltak a hívás helyszínére, egy lupényi egykori gyár udvarára. A torony tövében megtalálták a két lányt; egyikük esetében azonnal megállapították a halál beálltát, a másikat megpróbálták újraéleszteni, de sikertelenül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában