Felfoghatatlan

2023.12.10. 19:41

Hunyad megye: 20 méter magas toronyról zuhant le két hobicaurikányi lány

Valószínűleg öngyilkos lett az a két 15 éves hobicaurikányi lány, akik szombat délután haltak meg, miután lezuhantak egy 20 méter magas víztorony tetejéről a Hunyad megyei Lupényban.

Forrás: digi24.ro

Agerpres

A tragédia szombat délután történt. Az egyik lány telefonon közölte édesanyjával, hogy öngyilkosságot készül elkövetni. Az asszony rögtön hívta az 112-es számot, így a mentőcsapatok azonnal kiszálltak a hívás helyszínére, egy lupényi egykori gyár udvarára, ahol egy 20 méter magas torony áll. A torony tövében megtalálták a két lányt; egyikük esetében azonnal megállapították a halál beálltát, a másikat megpróbálták újraéleszteni, sikertelenül.

A nyomozáshoz közel álló források megerősítették vasárnap az AGERPRES hírügynökségnek, hogy a két lány mobiltelefonját megtalálták a víztorony tetején. A törvényszéki orvostani vizsgálat során arra is keresik a választ, hogy a két tizenéves alkohol vagy más, tiltott szer hatása alatt volt-e, amikor öngyilkosságra szánta el magát.

Az ügy körülményeinek tisztázására a petrozsényi bírósági ügyészség felügyelete alatt indult kivizsgálás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában