Nagy a tét!

2023.09.16. 11:03

Orbán Viktor: Brüsszelben változásra van szükség! (videó)

A miniszterelnök közösségi oldalán tett közzé egy részletet a péntek reggeli, a Kossuth rádióban elhangzott interjúból, amelyben arról beszél, a választás után milyen brüsszeli vezetésre van szüksége az uniónak.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû mûsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2023. március 10-én

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Fischer Zoltán

"Nagyon nagy tétje van ennek a választásnak. Fordulat kell Brüsszelben, tehát az, amit a brüsszeli bürokraták most csinálnak, attól szenved Európa. Békét kell elérnünk. A választás után olyan vezetés kell az unióban, amelyik békét akar. Olyan, amelyik nem elzárkózik, hanem a világ más régióval együtt akar működni. Amelyik a migrációt végre képes megállítani, mert a mostani ezt nem tudja. Amelyik feladja a gender propagandát és helyette inkább a családokat és a gyermekvállalást támogatja. És persze olyan brüsszeli vezetés kell, olyan brüsszeli bürokrácia, amely a Lengyelországgal és Magyarországgal szembeni kettős mércét is végre maga mögött hagyja, feladja." - mondta Orbán Viktor pénteken reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A miniszterelnök közösségi oldalán osztotta meg, melyek a változtatás legfontosabb pontjai: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában