Rangadó

2021.10.26. 16:59

Érmelléki derbik sorozata a bajnokságban és a kupában

Football.

Fotó: cricketsoccer.comcricketsoccer.com

F. Á.

Érmelléki rangadóval ért véget a Biharban szervezett labdarúgó IV. Liga Északi Csoportjának őszi küzdelemsorozata: az egy héttel korábban a Praszler Gyula Stadionban a Székelyhídi Sasokat legyőző Érmihályfalvi Unirea a múlt hétvégén Bihardiószegre látogatott, ahol gól nélküli első félidőt követően 3–0 arányban nyert. Ifj. Fele Sándor, az Unirea edzőjének értékelése szerint az első félidőben kiélezett csata folyt a pályán, amely során a diószegiek birtokolták többet a labdát, viszont a legnagyobb helyzet a vendégek előtt adódott, amikor Boka szerezhette volna meg a vendégek számára az előnyt. A második játékrész elején egy szögletrúgást követően D. Sabău fejelt gólt, előnyhöz juttatva az érmihályfalviakat, és ettől kezdve még jobban érvényesültek a pályán az Unirea labdarúgói, akik jól védekezve, a számos kontratámadásból újabb két gólt szereztek, magabiztosan nyerve meg a találkozót.

Az őszi idény ugyan véget ért az Unirea részéről, de az évad messze nem zárult le a mihályfalviak számára, akikre újabb két érmelléki rangadó vár a Székelyhídi Sasok ellen, méghozzá a Román Kupa megyei szakaszában. Az idei sorozat pikantériája, hogy a továbbjutó kiléte két találkozón dől el, ennek megfelelően e héten szombaton 15 órától a Praszler Gyula Stadionban az Unirea látja vendégül a Sasokat, egy héttel később pedig Székelyhídon rendezik meg a visszavágót.

Jegyzőkönyv

BIHARDIÓSZEGI SK–ÉRMIHÁLYFALVI UNIREA 0–3 (0–0). Diószegi Város Stadion, mintegy 60 néző.

VEZETTE: Laurenţiu Pentek;

PARTJELZŐK: Alexandru Bogdănel, Petru Irina.

EGYESÜLETI MEGFIGYELŐ: Octavian Birta.

GÓLSZERZŐK: D. Sabău, Solymosán, Gego.

BIHARDIÓSZEG: Gombos – Brata, S. Popa, Gh. Vaida, M. Gal, Al. Moţ, Fl. Bortiş, Tamás T., Cl. Popa, P. Suciu, T. Cheregi.

JÁTSZOTT MÉG: L. Jurcă, A. Berindei, D. Jurcă, Vl. Mare.

VEZETŐEDZŐ: Ovidiu Lazăr.

UNIREA: Perényi – Crişan, Jude, Muresan Roland, Pop – D. Sabău, Muresan Attila, Lakatos, Solymosán, Boka – Gego.

JÁTSZOTT MÉG: Kovács N., Suta D., Erdei, Balázs.

VEZETŐEDZŐ: Ifj. Fele Sándor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában