Gyász

2024.03.01. 10:55

Gyászhírek, március 1.

Illusztráció

Szinte hihetetlen, de sajnos igaz, hogy 30 évvel ezelőtt, március 3-án, egy számunkra nagyon szomorú napon DÉRER BRUNÓ, a szeretett gyermek és testvér elhunyt. Nyugodj békében, drága gyermek, emléked legyen áldott! Drága emlékét egy életen át megőrzik: édesapja, Ferenc, édesanyja, Liliana, testvére, Beatrice és családja.

*

A nagyváradi Ady Endre Líceum közössége megrendülten értesült iskolánk egykori jeles pedagógusa, NAGY GYÖNGYI tanárnő haláláról. Neve összefonódott intézményünkével, melynek sok éven át volt kémiatanára. Szakmai tudása, hivatása iránti elkötelezettsége tanítványai számára is emlékezetes marad. Nyugodjon békében! Szeretteinek vigasztalódást kívánva, ezúton fejezzük ki őszinte együttérzésünket.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága férjre, édesapára, vőre, BERKE PAULRA, aki 11 éve hagyott itt bennünket. Emléke szívünkben megmarad. Gyászoló családja.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre, apára, apósra és nagyapára, ID. BERECZKI ANDRÁSRA (szül. Kémeren) halálának 10. évfordulóján. Véget ért egy út, az életnek útja, Elmentél tőlünk egy nagyon hosszú útra. Itt állunk sírodnál némán és csendesen, Nagy fájdalmat hagytál mindannyiunk szívében. A te szíved már nem fáj, de a miénk vérzik, Mert a fájdalmat csak az élők érzik. Ha megfáradsz utadon, pihenj meg egy percre, Tekints le az érted fájó, szomorú szívekre. Legyen békés álmod odafenn a mennyben, Azt kívánjuk neked, nyugodjál békében! Örökké bánatos feleséged, Piroska, lányod, Ibolya, fiad, Andris, menyed, Julianna, vejed, Attila, unokád, Brigitta, nővéred, Jolán és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább férjre, apára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, NÁCHBÁR KÁLMÁNRA, akit három éve, március 4-én örökre elveszítettünk. „Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. Nincs az a nap, hogy ne jussál eszünkbe, Olyankor mindig könny szökik szemünkbe. Egész életedben szorgalmasan éltél, Ránk nagy bánatot hagyva, csendesen elmentél. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, Hiányzol nagyon, soha nem feledünk!” Drága emlékedet örökké megőrizzük. Gyászoló felesége, gyermekei, veje, menye, unokái és dédunokái.

*

Szomorú szívvel és örökké tartó fájdalommal emlékezünk drága jó édesanyámra, a legjobb anyósra, imádott nagymamára és dédire, ÖZV. DEÁK ZSUZSANNÁRA (szül. FARKAS), akinek 3. éve már, hogy 76 éves, elfáradt teste megpihenni tért édesapám mellé... „Csak még egyszer hallanám a hangját, S ha csak még egyszer magához ölelhetne... Megköszönném az életem s minden gondoskodását, Ha legalább még egy esélyem lenne! S mit nem mondhattam el addig, most elmondanám, Hálásan köszönök mindent, mit értem tettél, édesanyám!” A temető csendje adjon neked örök nyugalmat! Bánatos fiad, Karcsi, menyed, Gyöngyi, unokád, Brigitta, unokavejed, Norbert és kicsi dédunokád, akinek annyira tudtál örülni: Toncsika.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy édesanyánk, HUTAI MÁRIA (szül. SÁNDOR) életének 90. évében elhunyt. Temetése ma, pénteken 12 órától a Steinberger kápolnából. Gyászoló családja.

*

Szeretettel emlékezünk drága szüleinkre, ID. SZARKA JÓZSEFRE és SZARKA ANNÁRA haláluk 30., illetve 25. évfordulóján. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Ilonka és Gizike családjaikkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában