Közgyűlés

2024.03.14. 09:36

Beszámolót tartott az érszőllősi RMDSZ

RMDSZ-sajtóanyag

Érszőllősön március 6-án szervezték meg az RMDSZ körzeti beszámoló és küldöttjelölő közgyűlését. A délutáni iskola épületében házigazdaként Beke László polgármester, RMDSZ-elnök köszöntötte a megjelenteket, majd Borsi Lóránt ügyvezető elnökhelyettesnek adta át a szót, hogy vezesse le a gyűlést. Beke László tevékenységi beszámolójában kitért a szervezet által tartott rendezvényekre, közösségi programokra, de emellett az elmúlt időszak fejlesztéseiről is tájékoztatott a polgármester. Sikerült az elmúlt időszakban is aszfaltozni a községben. Az Anghel Saligny program keretében elkezdődött Érszőllősön és Szolnokházán az utcák aszfaltozása. Tavaly októberben átadták az új sportcsarnokot, melyet januártól már birtokba is vettek az iskolások, de meg fogják nyitni órabér ellenében a sportolni vágyók előtt is. Márciusban el fog kezdődni a kultúrotthon felújítása, melynek keretében tetőcsere, fűtés, szigetelés, valamint elektromos töltőállomás lesz kialakítva. A ravatalozóra új tetőfedő lemez került, ebben az évben pedig tovább folytatják az ottani felújítást is. Ugyanakkor a fejlesztések mellett közösségi rendezvények is voltak, mint például a nőnapi bál, a nemzeti ünnepeken tartott megemlékezések, vagy az augusztusi falunapok. Tavaly sem feledkeztek meg a gyermekekről, hiszen a község óvodásai és az általános iskola tanulói decemberben Mikulás-csomagban részesültek.

Az elöljáró beszámolóját egyhangúlag elfogadta a közgyűlés, minek utána arról is döntöttek, hogy Beke László, Luczi Barna, Gál Barna, Sági Sándor és Erdei Rozália fogja képviselni a körzeti szervezetet a megyei küldöttgyűlésen. A közgyűlés kötetlen beszélgetéssel folytatódott, ahol a polgármester válaszolt a feltett kérdésekre, illetve bemutatta a többi fejlesztési tervet is. Zárásként Borsi Lóránt gratulált Beke Lászlónak és csapatának, külön kiemelve az idei választásokra való mozgósítás fontosságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában