Turizmus

2024.02.23. 09:41

Nagyvárad is részt vett a bukaresti turisztikai vásáron

Forrás: Visit Oradea

Nagyvárad önkormányzata a város 2024-es turisztikai kínálatát mutatta be a szakma egyik legjelentősebb rendezvényén, a Román Turisztikai Vásáron, amit immár 48. alkalommal szerveztek meg. A turisztikai vásáron való részvétel kiváló lehetőség volt arra, hogy népszerűsítsék a belföldi turisták számára a város építészeti örökségét, wellness- és gyógyfürdőit, gasztronómiáját és borászatait, a múzeumokat és kiállításokat, valamint az idei év gazdag eseménynaptárát. Az Országos Statisztikai Intézet által közölt adatok szerint Nagyvárad az első tíz romániai turisztikai célpont között volt 2023-ban, több mint 225.000-en látogatták meg városunkat.
A Romániai Turisztikai Vásár idei tavaszi kiadása február 15-18. között zajlott le Bukarestben utazási irodák, utazásszervezők, nemzetközi résztvevők és turisztikai szolgáltatók részvételével. A vásáron lehetőség volt új ügyfelekkel, üzleti partnerekkel, jelenlegi és potenciális ügyfelekkel megismerkedni és kapcsolatot építeni. A kiállítás idei standja a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal, a Visit Oradea Egyesület, a Bihar Megyei Tanács, az Bihar Megyei Turisztikai Desztináció Ügynökség (AMD), a Bihar Megyei Turisztikai Információs és Népszerűsítő Központ (CNIPT) és a Félixfürdői Hotel President közreműködésével készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában