Színházi előadás

2024.01.04. 19:00

Shape Up a nagyváradi PKE színpadán

Színházi előadásra invitálja a nagyváradi közönséget a Partiumi Magyar Művelődési Céh január 8-án, hétfőn 18 órai kezdettel, a Partium Keresztény Egyetem dísztermébe. Michael Mackenzie A bárónő és a komorna drámája nyomán rendezett Shape Up című előadást Némethy Zsuzsa színművész és Ferencz Evelin koreográfus, színészhallgató mutatják be.

Két nő – különböző társadalmi helyzetek. Két sors – gazdag és szegény. Két év – tanítás és barátság. Két szín – fekete és fehér. Két lélek – ártatlanul ösztönös és tudatosan feltörekvő. Két élet – egyszerű és bonyolult. Egy történet, amiben mindez összefonódik és a két nő, két sors, két szín, két lélek, két élet, két év alatt egymásra talál és bebizonyosodik, hogy a különbözőségek csak formaságok, hogy nem minden fekete és fehér, hogy nem fontos sem a származás, sem a pozíció, mert fájdalom, bánat, öröm és boldogság mindannyiunknak kijut kortól, nemtől és társadalmi helyzettől függetlenül.

Az előadás a Hargita Megyei Kulturális Központ produkciója. Az esemény támogatója a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Szervezők: Partiumi Magyar Művelődési Céh és Borostyán Produkció.

A belépés ingyenes. A helyek száma korlátozott. Adományokat szívesen fogadnak a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában