Beton

2023.12.07. 17:53

Ismét a frissen öntött betonba ragadt egy autós a váradi Vámház utcán

Forrás: bihon.ro

ERDON-összeállítás

Hiába helyezték ki a Vámház (Evreilor Deportați) utca elé a csatornahálózaton történő felújítási munkálatok miatti lezárást jelző táblákat, egyes autósok ennek ellenére behajtanak az utcába, még akkor is, ha csak egy keveset kellene kerülniük. A kényelmesebb megoldást választotta szerda este az a gépkocsivezető is, aki a figyelmeztető táblák ellenére behajtott a frissen betonozott utcába, a még meg nem kötött beton pedig részben „elnyelte” a járművet. Az autót ki kellett vontatni szorult helyzetéből. 

Nem ez volt az első eset, hogy a Vámház utcán valaki a frissen lebetonozott útszakaszon próbált átkelni. Október elején szintén a frissen öntött betonba ragadt egy autós ugyanitt, miután egy szemtanú szerint a Rulikowski út irányából érkezve a Karaviem üzlet felé szeretett volna haladni. A szemtanúk egy másik gépkocsit is láttak, amelyik nagy sebességgel hajtott át a még meg nem kötött betonon. A feltételezések szerint az incidens amiatt történhetett, hogy az ottani munkálatokat végző cég munkásai a betonozást követően nem helyezték vissza a lezárást jelző táblát. A kivitelező Leko Construct cég mérnöke szerint azonban a lezárt területen nagy sebességgel átrepesztő autós mozdította el a behajtani tilos jelzésű táblát és a kerítést az útból. Akkor rendőrségi kivizsgálás is indult az ügyben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában