Tudnivalók

2023.11.27. 17:11

Változatlan nyitvatartás a hosszú hétvégén

Nyitva lesz és a megszokott program szerint várja a látogatókat a nagyváradi Közterület-fenntartó Vállalat (ADP) alárendeltségébe tartozó valamennyi egység az előttünk álló hosszú hétvégén.

BN-összeállítás

A nagyváradi Nymphaea Aquapark nyitvatartási ideje változatlan lesz: 10 és 22 óra között működik, a jegypénztár 21 óráig tart nyitva. A garantált belépéshez ajánlott elővételben megvásárolni a jegyeket a www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete oldalon. Az Őssi strand is normál program szerint fog nyitva lenni, november 30-án és december 1-jén is 7–17 óra között, a jegypénztár 16 óráig működik. Az állatkert szintén a megszokott program szerint tart nyitva, 9 és 17 óra között, a jegypénztár pedig 16 órakor zár. A váradi élelmiszerpiacok a megszokott program szerint tartanak nyitva. A Rulikowski városi temetőben működő iroda november 30-án és december 2-án 8.30-15.30 óra között működik, viszont december 1-jén zárva lesz. A Grivei állatmenhely november 30-án és december 1-jén zárva tart, viszont szombaton 10-14 óra között várják a kutyabarátokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában