Gyász

2023.09.26. 07:57

Gyászhírek, szeptember 26.

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, az általunk tisztelt és nagyra becsült SÁNDOR DÉNES elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében, emléke legyen áldott! Dérer Ferenc és családja

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett SÁNDOR DÉNES volt énektanárunktól. Emlékét örökké megőrizzük. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A volt 4-es Számú Középiskola 1969-ben  érettségizett öregdiákjai.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, nagymama, testvér, feleség, nászaszszony, sógornő, ALMÁSI ILONA (született Nagy Ilona) életének 56. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Utolsó útjára 2023. szeptember 26-án 14 órakor kísérjük a biharpüspöki kápolnából. Drága emléke szívünkben él tovább. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel búcsúzik ALMÁSI ILONÁTÓL nászasszonya, Emike és férje, Pali. A Boldog Feltámadás Reményében. Ámen.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, após, PASKUJ GYULA (Bors) életének 72. évében csendesen megpihent. „Megállt a szív, mely élni vágyott, megpihent az áldott kéz, mely dolgozni imádott. Nélküled üres és szomorú a házunk, nem hisszük el, hogy téged hiába várunk.” Temetése szeptember 26-án 15 órakor a borsi ravatalozóból. Vigasztalhatatlan, szerető családod.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága testvértől, sógortól, keresztapától, PASKUJ GYULÁTÓL (Bors), aki 72. életévében csendesen megpihent. A Révész és a Böhm család.

*

Együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki nagynénénknek, nagybátyánk, CSEH FRANCISC NICOLAE elvesztése miatti mély fájdalmában. Tibi, Éva, Cristina, József, Öcsi.

*

„Némán megállok sírod mellett, s csendben elrebegem emlékedet.” Őszinte részvétünk a családnak, szeretett BUZÁS ISTVÁN barátunkért. A Mărcuţiu család.

*

Szememben könnyekkel, szívemben mérhetetlen fájdalommal emlékezem drága, egyetlen gyermekemre, SZABÓ JÓZSIKÁRA, aki ma, 26-án 5 éve, hogy itt hagyott engem. „Messze mentél tőlem, mindenkitől távol, / De csak én érzem, menynyire hiányzol. / Adja a jó Isten, legyen békés álmod, / Találd meg odafent az örök boldogságot.” Nyugodj békében, drága kisfiam! Amíg élek, nem feledlek. Szerető édesanyád és szeretteid.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a mi drága TRUCZKAI KRISZTINÁNK 44 éves korában eltávozott közülünk. Temetése szeptember 27-én 15 órától lesz a biharpüspöki temetőben. A Truczkai család.

*

Megtört szívvel értesítünk minden ismerőst, volt kollégáit, diákjait, akik szerették, tisztelték apukámat, SZADAY ZOLTÁNT, az apát, nagyapát, dédapát, matematikatanárt, hogy augusztus 19-én reggel örökre elaludt. Kimondhatatlanul hiányzik. Emlékéből áldás fakadjon. Lánya, Katalin, veje, Iri, aki mintha gyermeke lett volna és az unokája, Éva, akivel minden együtt töltött idő boldoggá tette.

*

Kegyelettel és fájó szívvel veszünk végső búcsút szeretett és nagyra becsült matematikatanárunktól, kinek nemcsak tudásunkat, hanem kitartásunkat, munkabírásunkat és az élethez való emberi hozzáállásunkat is köszönhetjük, aki volt számunkra SZADAY ZOLTÁN. Alapos tudást köszönhetünk neki, ami megalapozta életünket, és ballagásunkkor a Hold törvényein keresztül felhívta figyelmünket, hogy legyünk körültekintőek, meggondoltak, elővigyázatosak az életben. Fülünkbe cseng ma is kedvenc nótája: „Magas jegenyefán sárgarigófészek”, mit ballagásunk alkalmából kért tőlünk, s ezzel búcsúztattuk otthonában. Mindig hálás szívvel emlékezünk rá. Nyugodjon békében! Gyászoló családjának őszinte részvétünk. Az Al. Moghioroş/Ady Endre Líceum 1980-ban végzett XII. B osztályközösség diákjai.

*

Harminc év távlatából emlékezem drága szüleimre, OLÁH ETELKÁRA és OLÁH SÁNDORRA, valamint egyetlen, drága bátyámra, IFJ. OLÁH SÁNDORRA, aki 1 éve örökre megpihenve, hazatért a szülői sírhalomba, űrt hagyva mindannyiunk szívében. „Ott pihentek, hol már nem fáj semmi, S nyugalmatokat nem zavarja senki. Nem múlnak Ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Emléketeket lelkünkbe zárva, örök szeretettel gondolunk Rátok. A gyászoló család.

*

Drága Anyukám! Köszönjük, hogy éltél, / És minket szerettél, / Nem haltál meg, / Csak álmodni mentél. / Szívünkben itt él / Emléked örökre, / Ha látni akarunk, / Felnézünk az égre. / A csillagok között / Utazol tovább, / Ott várj ránk, / Ha időnk lejárt! Ma egy éve annak a szomorú napnak, amikor a drága, jóságos édesanya, nagymama és dédnagymama, BUŞTE ANICO (élt 72 évet) örökre itt hagyott minket, nagy űrt és szomorú napokat hagyva maga után. Emlékét örökké őrzi: fia, Marci és családja, lánya, Éva és családja.

*

„Nem ölelsz már minket reszkető kezeddel, / Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. / De egy könnycsepp a szemünkben Érted él, / Egy gyertya az asztalon Érted ég. / S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, / Amit tőlünk soha senki el nem vehet. /Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, / Szívből szeretünk s nem felejtünk Téged.” Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, SÁRKÖZI ERZSÉBET életének 78. évében, türelemmel viselt betegség után elhunyt. Temetése ma, kedden 15 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Férje, Lajos, gyermekei, Edith és Öcsi, unokái, Christopher és Thomas, menye, Mari és veje, Zsolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában