Ajánló

2023.04.18. 08:25

Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértő Váradon tart előadást

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem meghívására Erdélybe látogat dr. Robert C. Castel aradi származású, Izraelben élő biztonságpolitikai szakértő.

Forrás: Israel Democracy Institute

A szakember május 9-én, kedden 18 órától tart előadást Nagyváradon, a Partiumi Keresztény Egyetemen (Sulyok István utca 14-16. szám), amelynek címe Világrendváltás – útmutató a 21. századhoz. Az erdélyi származású Robert C. Castel az Izraeli Demokrácia Intézet tudományos munkatársa, kutatási területe az aszimmetrikus hadviselés, terrorizmus, geopolitika és a katonai innováció. Kitüntetett háborús veterán, korábban ejtőernyősként és a katonai hírszerzésben, valamint Libanonban és számos más hadműveleti területen szolgált. A rendőrség különleges műveleteiben jártas, magas rangú rendvédelmi tisztviselő, jelenleg a vadon élő állatokkal kapcsolatos bűnözés elleni küzdelemmel foglalkozik az Izraeli Természetvédelmi Hatóság biztonsági főigazgatójaként, emellett az Izraeli Terrorelhárító Központ tartalékos krízistárgyalója. A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában