Gyász

2023.04.18. 08:06

Gyászhírek, április 18.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, dédnagyapa, ID. ANTAL SÁNDOR (a bútorgyár és az Avicola építkezésének volt dolgozója) 83 éves korában örökre megpihent. Utolsó útjára kísérjük ma, április 18-án, 11 órakor a városi ravatalozóból. Drága emlékét szívünkben örökké megőrizzük. A gyászoló Antal család.

*

Fájó szívvel emlékezem drága férjemre, KATONA ZSIGMONDRA. Angyalok vezessenek tovább az utadon, legyen lelkednek örök béke és nyugalom! Bánatos felesége, Rózsika.

*

Fájdalmas hat hét telt el, amióta szeretett férjem, BIHARI SÁNDOR örökre itt hagyott. Bánatos felesége, Margit.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KAKÓCZ ATTILA CSABA munkatársunknak, szeretett édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Szigligeti Színház és a Nagyvárad Táncegyüttes munkaközössége.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk a legdrágább férjre, édesapára és nagyapára, KISS FERENCRE (Hegyközszentmiklós), aki 20 éve, hogy itt hagyott minket. „Nem vársz már minket ragyogó szemekkel,/ Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel./ De egy könnycsepp a szemünkben Érted él,/ Egy gyertya az asztalon Érted ég./ S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet,/ Amit tőlünk soha, senki el nem vehet./ Telhetnek hónapok, múlhatnak évek,/ Szívből szeretünk s nem feledünk Téged!” Emlékeznek rá: felesége, két lánya, vejei és unokái.

*

„Ha ember távozik a földről,/ Helyére nyomban más hatol./ S az esti nap, mikor lenyugszik/ Egyúttal fölkel valahol.” GÉCZI JULIANA ÉVA, SILAGHI RADU, HUSZTI FRANCISC, BOLLING PIROSKA, NAGY MÁRIA, ȘTEF GHEORGHE, GUI JULIANNA, TOMI MARIA, HORVÁTH ILONA MÁRIA, MAJTÉNYI ILONA, GHEORGHE REGHINA, KÓKA VERONIKA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

„Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem/ amit egy életen át hordunk némán, csendesen.” Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, GÉCZI JULIANA (JUCI) 77 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni gyászszertartása ma, 2023. április 18-án, 13 órakor lesz a Steinberger kápolnában. Lánya, Éva, veje, Attila, unokája, Krisztina.

*

„Szerető szíveddel oly sok jót adtál,/ Isten kegyelméből, most megváltást kaptál.” Mély fájdalommal búcsúzom anyatársamtól, GÉCZI JÚLIÁTÓL. Anyatársad, Irénke.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, testvér, nagynéni, KÓKA VERONIKA életének 83. évében, hosszan tartó betegségben elhunyt. Temetése szerdán, április 19-én, 13 órakor a püspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett édesanyám, MAJTÉNYI ILONA életének 92. évében elhunyt. Temetését 2023. április 21-én, 15 órakor a Steinberger kápolnában tartjuk. Búcsúzik tőled lányod, Ibi.

*

Fájdalommal szívünkben búcsúzunk drága nagymamánktól és déditől, MAJTÉNYI ILONÁTÓL (élt 92 évet). Elbúcsúzom, de ott leszek,/ ahol a szél zúg, a nap nevet./ Elbúcsúzom, de itt marad/belőlem néhány pillanat.” Soha el nem felejtünk, drága mama és amit tettél értünk! Búcsúzik unokád, Mártika, unokavejed, Norbi, dédunokáid, Dominik és Lara.

*

„Csak az idő múlik, feledni nem lehet,/ szívünkben örök a fájdalom és a szeretet.” Búcsúzunk tőled, kedves dédi, drága nagymama! MAJTÉNYI ILONA. Fájó szívvel búcsúzik unokád, Klárika, unokavejed, Tamás, dédunokáid, Haley és Noel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában