Különös eset

2023.03.02. 16:01

Meztelenül szaladt egy férfi Nagyvárad utcáin

A neuropszichiátriai kórházba szállítottak csütörtökön egy 56 éves nagyváradi férfit, miután a járókelők észrevették és jelentették, amint meztelenül szalad a város egyik utcáján.

Forrás: Facebook/Info Trafic Bihor & Oradea

ERDON-összeállítás

Feltehetőleg egy buszvezető készítette azt a felvételt, ami később az Info Trafic Bihor & Oradea Facebook-csoportba is felkerült, és amin jól látszik, hogy egy ruhátlan férfi szalad végig a nagyváradi Olimpiadei utcán. Végül egy járókelő értesítette a hatóságokat. Mire a rendőrök el tudták fogni, a férfi igen nagy utat tett meg, eljutott egészen a vérközpontig. Alina Fărcuța rendőrségi szóvivő megerősítette az esetet a Bihoreanulnak. Mint elmondta, csütörtökön reggel 7.30 óra körül jelentették a különös esetet a 112-es segélyhívó számon. „A videón látható személyt a nagyváradi közrendvédelmi rendőrök a Louis Pasteur utcában kapták el. Egy 56 éves nagyváradi férfiról van szó, akit a történtek után kórházba utaltak” – tette hozzá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában