Támogatott tartalom

2023.03.17. 13:59

Március 18–19. a felejthetetlen koktélok hétvégéje a Grafnál!

Forrás: GinOteca

A Graf étterem már hozzászoktatott minket eredeti kulináris duettjeihez, amelyeken keresztül az ország különböző vezető éttermei vannak jelen – korlátozott ideig – a Barbu Ștefănescu Delavrancea 3. szám alatt, ahol olyan ételkészítményeket kínálnak, amelyek híressé tették őket. Ezen a hétvégén azonban a figyelem az italokra hárul, amelyeket két napon keresztül a bukaresti GinOteca egyik tulajdonosa, Marius-Tiberius Bugi fog elkészíteni.

A GinOteca Románia egyik leghíresebb ginbárja, az étlapon szereplő italok pedig igazán egyediek és meglepőek. Körülbelül 300 ginalapú változat lenyűgöző gyűjteménye áll rendelkezésre, melyek mindegyikét a finom ízek összessége jellemez. Az aromás keverékek és a kiváló minőségű alapanyagok garantálják az élményt minden pohárnál. Március 18-án és 19-én különleges Graf fEAT. GinOteca menü lesz, és a vendégek megkóstolhatják a 9 legnépszerűbb bukaresti koktélt: Playmouth Sloe Spicy, Johnny Peach, Spice On, Smokey Puscalupi, Eau de Romanie, The Alpha Wolf, The Wolf Essence, GinOgroni és Cherry Blossom. 

Természetesen kombinálhatók a Graf kulináris menüjének fogásaival is, amelyek a www.restaurantgraf.ro oldalon bármikor elérhetők online, vagy a helyszínen kiválaszthatók. Ha naprakész szeretne lenni a Graf eseményeivel kapcsolatban, kérjük, kövesse őket a Facebook-on, illetve az Instagram-on.

Ne hagyja ki a különleges Vino cu Vinul kiadásokat, vagyis azokat az alkalmakat a héten, amikor egy otthoni borral érkezhet az étterembe, egyúttal élvezheti a szerdai hangulatot biztosító különleges vendégeket: Matei Sax március 22-én lesz jelen az őt híressé tevő szaxofon-ritmusokkal, Alex Ardelean pedig varázslatos zongoraelőadással zárja a március 29-i estét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában