Támogatott tartalom

2022.09.22. 08:31

CRIDEM – 25 éves működését ünnepli a legnagyobb Bihar megyei autó-, motor-, teherautó- és kerékpártartozék-importőr és -forgalmazó!

Az 1997-ben Nagyváradon alapított CRIDEM cég szeptemberben ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, melynek során a román lakosok autóit olyanképpen szerelték fel, hogy azok mindig útra készen álljanak.

Ebből az alkalomból a CRIDEM átköltöztette Tuning Shop üzletét a nagyváradi Magheru sugárútról a Borsi út 58. szám alá, ahol több mint 8000 terméket sikerült bemutatniuk egy tágas bemutatóteremben. Emellett az új helyen saját parkoló is biztosított az üzlet vásárlói számára.

 

Az CRIDEM új bemutatótermében minden kelléket megtalál, ami autójához, motorjához, kamionjához vagy kerékpárjához szükséges!

 

Jelenleg a CRIDEM az egész országban forgalmaz tartozékokat, több mint 500 partnerrel együttműködve.

Az általuk forgalmazott kiegészítőket Olaszországból, Hollandiából, Magyarországról, Németországból, Lengyelországból, Szlovákiából importálják, a legjobb minőségben, a legjobb áron!

 

A CRIDEM vásárlóival együtt ünnepli 25 éves tevékenységét egy szuper kampány elindításával – 10% KEDVEZMÉNY minden RAKTÁRON lévő termékre a Borsi úti üzletben vagy a weboldalukon!

Az ajánlat október 14-ig tart!

A CRIDEM továbbá az Emag.hu-n, az Emag.ro-n és a közeljövőben az Emag.bg-n is értékesíti termékeit.

Ha autójához, motorkerékpárjához, kerékpárjához vagy teherautójához megfelelő tartozékot keres, látogasson el a www.cridem.ro oldalra.

 

Fizetett hirdetés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában