Támogatott tartalom

2022.09.29. 08:24

Cavi Expo Fashion az Antonio Alexe Sportcsarnokban – őszi és téli ruhák gyártói áron!

Azok a nagyváradiak, akik szeretnék új, őszi és téli termékekkel felfrissíteni a ruhatárukat, megtehetik ezt, ha ellátogatnak a nagyváradi Antonio Alexe sportcsarnokba, a Cavi Expo Fashion ruha- és lábbeli vásárra szeptember 28. és október 2. között, a belépés ingyenes! A vásár a nyitástól szombatig 10.00-20.00 óra között tart nyitva, vasárnap pedig 10.00-16.00 óra között.

Akik ellátogatnak a vásárra, tetőtől talpig felöltözhetnek, ugyanis a vásáron gyerek és felnőtt fehérneműktől kezdve blúzokig, zakókig, nadrágokon, bőrkapátokon és bőrcipőkön át minden megtalálható. 

Nem hiányoznak a hideg időszakban viselt ruhadarabok sem: rövid és hosszú bőrdzsekik, női és férfi bundakabátok, valamint a füssdzsekik sem.

 

Továbbá a Cavi Expo Fashion vásáron lábbeliket is lehet kapni. A vásáron ezenkívül ágyneműhuzatot, abroszokat, kötényeket stb. is lehet kapni. A legtöbb dolgot gyártói áron lehet megvásárolni, de erről győződjenek meg a helyszínen! Nem hiányoznak a legjobb gyártók által készített ruhák, cipők stb. sem!

Szombaton 16.00 és 17.300 óra között a vásár be lesz zárva, ugyanis akkor mérkőzik meg a Nagyváradi VSK és HC Buzău egy kézilabdameccsen.

További információk: https://www.facebook.com/caviexpofashion.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában