Ajánló

2022.08.17. 17:00

Pakisztáni fotóművész kiállítása a várban

Fotó: S J Kazi

Földkörüli utazás címmel nyílik új kiállítás a nagyváradi várban található Euro Foto Art Galériában. Ezúttal egy pakisztáni alkotó mutatkozik be a nagyváradi közönség előtt: Syed Javaid A. Kazi fotói Afrika, Bali, Bosznia-Hercegovina, Kína, Egyitpom, India, Malajzia, Omán, Thaiföld, Törökország és Vietnám lenyűgöző helyeire kalauzolnak el. A kiállítás Pakisztán függetlenségi napja (augusztus 14.) alkalmából valósul meg. Syed Javaid A. Kazi 1945-ben született Jullundharban (India), jelenleg Pakisztánban, Rawalpindiben él. Díjai között szerepel a 2000-ben elnyert Master-FIAP és a Hon Efiap, illetve Pakisztán elnökének kitüntetésében is részesült a kultúra terén véghez vitt tevékenysége okán. A váradi kiállításmegnyitóra augusztus 18-án, csütörtökön 17 órától kerül sor a várbeli galériában. A rendezvényen fellép Thurzó Sándor József brácsaművész, a kiállításmegnyitót online is közvetítik az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület Facebook-oldalán keresztül.
A tárlat egy hónapig, szeptember 18-ig látogatható, keddtől vasárnapig 10 – 18 óra között. A kiállítás anyaga ugyanakkor megtekinthető az egyesület honlapján is (www.eurofotoart.com), valamint visszaköszönnek a Nagyváradi Helyi Közlekedési Vállalat (OTL) járművein is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában