Gyász

2022.08.08. 08:26

Gyászhírek, augusztus 8.

„Valaki végleg elmehet, őrizd meg emlékét, és el ne feledd! Így majd veled lesz mindig, lelke szabadon száll, vár a túlsó parton, hol nincsen határ.”

*

TAȘEDAN AUREL, GALLOVITS ȘTEFAN SIMION, MIHUȚ TEODOR, RADULIAN ÉVA, NAGY LAJOS, ROMOCEA, LIVIU, VESE ILEANA, FEYŐS ERZSÉBET, SONEA MIRCEA DUMITRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, SONEA MIRCEA DUMITRU életének 71. évében elhunyt. Temetése ma, augusztus 8-án, hétfőn 13 órakor a Rulikowski temető városi kápolnájából. Gyászoló családja.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett férjem, VARGA GYÖRGY életének 86. évében, hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2022. augusztus 9-én, kedden délután 4 órától a váradszentmártoni temető kápolnájából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászolja vigasztalhatatlan felesége, Ica.

*

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett apától, apóstól, nagyapától, VARGA GYÖRGYTŐL. Drága emlékét örökké őrizzük: fia, Gyuri, menye, Inci, unokája, Ádám.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk VARGA GYÖRGYTŐL, az imádott keresztapától, a kedves sógortól. Nyugodj békében, drága lélek, feledni soha nem fogunk téged. Gyászolja keresztlánya, Handlery Gyöngyi és sógornője, Handlery Mária.

*

Szomorú szívvel közöljük azokkal, akik szerették és ismerték, hogy férjem, édesapánk, nagyapánk, GÓCZ JÓZSEF, az Ady Endre Líceum volt matematikatanára augusztus 2-án visszaadta lelkét Teremtőjének. Pihenése legyen csendes! A gyászoló család.

*

„Kinek gyermekét nem fedi sírhalom, nem tudja mi az, hogy fájdalom, fényképet nézni mindig csak könnyezve, gyertyát gyújtani mindig csak rá emlékezve.” Bánatos szívvel emlékezünk drága gyermekünkre, IFJ. CSORDÁS LAJOSRA, aki már 24 éve hagyott itt bennünket. Gyászolják örökké bánatos szülei, testvére és családja.

*

„Boldogok a szelídek, mert ők örökségül bírják a földet.” (Máté 5,5) Soha el nem múló fájdalommal és szeretettel emlékezünk a drága férjre, apára, testvérre, rokonra, V. SZILÁGYI ISTVÁNRA (közíró, író) aki ma egy éve, augusztus 8-án távozott el tőlünk az Örökös Hazába. „Segítő kezed örökre megpihent, szelíd szemed már a csillagokból figyeli sorsunkat. Te csak a békességet szeretted, sohasem tudtál haragudni senkire.” Emléked legyen áldott, pihenésed békés. Örökké gyászoló feleséged és fiad.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem a hat hónapja elhunyt, drága jó férjemre, SZŰCS GYULÁRA. „Égi Atyám, halld meg imám, Fájdalmamban adj erőt! Kit szerettem, messze vitted, Fenn a mennyben áldd meg Őt!” 50 évet töltöttünk együtt, volt jó s rossz egyaránt, de egy percre se feledtük el soha, hogy nagyon szeressük egymást. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A te vigasztalhatatlan feleséged, Margit.

*

„Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, Az azért van, mert szeretünk és hiányzol nagyon. Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, Amit tőlünk soha senki el nem vehet. Téged elfelejteni soha nem lehet, Csak muszáj az életet élni nélküled. Nem halljuk a hangodat, nem látjuk az arcodat, Hiába szólítunk, Te már azt nem hallod. Virágot viszünk egy néma sírra, De ezzel Téged nem hozhatunk vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, Hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni.” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett fiúra, apára, testvérre, keresztapára, SZABÓ ATTILÁRA (élt 48 évet), aki ma 6 hete búcsú nélkül hagyott itt bennünket. „Nincs az a nap, hogy ne jussál eszünkbe, Olyankor mindig könny szökik szemünkbe. Rögös volt az út, mely neked jutott. Küzdöttél bátran, mert Isten buzdított. Nem feledjük soha két dolgos kezed. Nem feledjük soha jóságos, szerető szíved. Kérjük a jó Istent, adjon neki békés nyugodalmat.” Őt soha el nem felejtő, szerető, gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagyapa, SZABÓ JÁNOS életének 94. évében megpihent. „Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itt hagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már nélküled jön el a nyár, az ősz, a tél, a tavasz, de bármilyen szép is, nélküled nem lesz ugyanaz. Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Kérjük a jó Istent, hogy jól bánjon veled, helyettünk angyalok simogassák fejed. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi.” Utolsó útjára kísérjük ma, augusztus 8-án, 13 órakor a biharpüspöki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle lánya, Kató, unokája, Csabi, unokamenye, Vali.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában