Figyelem!

2022.07.07. 07:26

Mandala nyári színházi fesztivál: változott két előadás időpontja

BN-összeállítás

Az előzetesen meghirdetetthez képest megváltozott a nagyváradi várban szervezendő nyári színházi fesztivál két előadásának időpontja: az Ami késik, nem múlik című zenés vígjátékot nem augusztus 3-án, hanem 8-án lehet megtekinteni, míg a Fábry-show új időpontja augusztus 25. Az alábbiakban közöljük az aktualizált programot.

Július 9-én, szombaton 20 órától Molnár Ferenc Játék a kastélyban című előadása tekinthető meg a váradi Szigligeti Színház előadásában. Július 18-án, hétfőn 20 órától (esőnap: július 19., kedd) Petőfi Sándor: A helység kalapácsa című komikus eposza lesz látható. Július 30-án, szombaton 20 órától (esőnap: augusztus 1.) Ray Cooney: Család ellen nincs orvosság című darabja szerepel a nyári színházi fesztivál műsorán. Augusztus 8-án, hétfőn 20 órától (esőnap: augusztus 9.) Szilágyi-Márkus-Nemlaha: Ami késik, nem múlik című zenés vígjátéka tekinthető meg. Augusztus 13-án, szombaton 20 órától (esőnap: augusztus 14.) stand up comedy lesz két részben Kálloy Molnár Péterrel, Az ősember címmel. És végül augusztus 25-én, csütörtökön 20 órától Fábry show-val zárul az idei fesztivál.

Az előadások helyszíne, ahogyan lenni szokott, a vár nyári színháza. Az árak: a bérlet 99 lejbe kerül mind a hat előadásra, egy jegy elővételben 25 lej, a helyszínen 30 lej lesz. Jegyeket és bérleteket vásárolni a Bihar megyei RMDSZ nagyváradi, Fekete Sas-palotabeli irodájában lehet, 9–15.30 óra között. A nyári színházi fesztivál a Partium Alapítvány, a nyíregyházi Mandala Dalszínház és a Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD) együttműködésében kerül megszervezésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában