Kék hírek

2024.04.12. 12:39

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Ittasan. A rendőrség elfogott április 12-én, éjjel 1.38 órakor Nagyszalontán egy 30 éves tulkai férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje 0,83 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Letartóztatták. Elfogott a rendőrség csütörtökön 19.26 órakor Nagyváradon egy 28 éves Hunyad megyei férfit, aki országos szinten köröztek. A bíróság a férfit 250 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélte lopás miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését.

Baleset. Közúti baleset történt április 11-én, délután 17.45 óra körül Sebesújfaluban (Bistra). Egy 17 éves papfalvi (Popești) fiatalember egy robogóval haladt Sebesújfaluban, s egyelőre ismeretlen körülmények között ütközött egy személyautóval, mely egy ingatlan előtt várakozott. Kiderült, hogy a fiatalembernek nincs jogosítványa, a légalkoholszintje 0,55 mg/l volt és a robogó nincs forgalomba íratva. A kiskorú fiú megsérült, kórházba szállították. Az ügyben vizsgálat zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!