Női kézilabda: Cristina Neagut választották 2018 legjobb európai játékosának

Cristina Neagut választották 2018 legjobb európai női kézilabdázójának. Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) Facebook-oldalán szervezett szavazáson több mint tízezer szurkoló vett részt.

Cristina Neagut választották 2018 legjobb európai női kézilabdázójának. Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) Facebook-oldalán szervezett szavazáson több mint tízezer szurkoló vett részt.Neagu zsinórban másodszor hódítja el ezt a címet.

A győztest a 2018-as esztendőben a hónap játékosának választott sportolók közül kellett kiválasztani. Ezek a norvég Amanda Kurtović (január), a román Paula Ungureanu (február), az orosz Darja Dmitrijeva (március), a magyar Görbitz Anita (április), a brazil Eduarda Amorim (május), az orosz Ana Viahireva (június, október, december), a magyar Kajdon Blanka (július, augusztus), a holland Maura Visser (szeptember) és Cristina Neagu (november).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!