ERDON Helyi hírek

2013.05.08. 10:37

ÉRMISZ-programok

Az Érmihályfalvai Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) több programmal is részt vesz a XXI. Nyíló Napok programjában, derül ki a szervezet sajtószolgálatának közleményéből.

Az Érmihályfalvai Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) több programmal is részt vesz a XXI. Nyíló Napok programjában, derül ki a szervezet sajtószolgálatának közleményéből.

A XXI. Nyíló Akác Napok keretében idén három programmal készül az ÉRMISZ, a kulturált szórakozásra és kikapcsolódásra vágyókra gondolva. Május 17- én, péntek este 22 órától a retró zenék kedvelőit várják a Gödör Rendezvényházba, egy fergeteges Retró partira, mivel „nem csak a húszéveseké a világ”. Belépődíj 5 lej. Május 18-án, szombat reggel 10.30 órától kerékpáros- és görkorcsolya ügyességi versenyen mutathatják meg tehetségüket és ügyességüket a jelentkező fiatalok a Praszler Gyula stadion mellett levő beton pályán. A versenyre a helyszinen lehet majd jelentkezni. Május 19-én, vasárnap 18.30 órától stand up comedy előadással várják a Bartók Béla Művelődési Házba a humor kedvelőit, ahol a Showder Klub sztárja Aranyosi Péter, valamint Bihar megye felfedezettje Kun Zsolt rekeszizmokat nem kímélve törekszik a közönség megnevettetésére. Jegyek elővételben a központi újságárus bódéban, illetve a helyszínen kaphatók. Jegyárak elővételben: I. szektor – 18 lej, II. szektor – 15 lej, III. szektor – 12 lej. A helyek száma korlátozott. További információ az ÉRMISZ facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!