ERDON Helyi hírek

2010.03.04. 12:10

Kék hírek Bihar megyéből

<p>Bihar megye - Szerdán a közlekedési rendőrök a megye útjain razziáztak a szabálysértések és kihágások megelőzése és kiküszöbölése érdekében. 442 büntetést szabtak ki, 51.200 lej összértékben.</p>

Felfüggesztettek hét jogosítványt, öt bűncselekményt  és hét koccanásos balesetet regisztráltak. 124 gyalogost azért büntettek meg, mert nem a kijelölt helyen keltek át az úttesten. 62-en nem viseltek biztonsági övet, 91-en a megengedettnél nagyobb sebességgel hajtottak, ketten pedig ittasan vezettek.

 

Jogsi nélkül. Március 3-án a rendőrök azon kapták A. O. V. 22 éves váradi lakost, hogy jogosítvány nélkül vezetett a megyeszékhelyen. Ugyanígy járt V. C. 59 éves váradi lakos szerda reggel 8.50 óra körül a 76-os országút félixfürdői szakaszán, valamint T.I. 45 éves helyi lakos a mezőtelki útszakaszon. Eljárást indítanak ellenük.

 

Ittasan vezetett. Március 2-ról 3-ra virradó éjjel, 23.30 óra körül a belényesi rendőrök azon érték tetten A. D. 23 éves helyi lakost, hogy alkohol befolyása alatt vezet egy járművet a Horia utcán. Az ügyében tovább nyomoznak.

 

Hamis rendszám. Szerda reggel 8.15 óra körül a magyarcsékei rendőrök tetten érték R. F. 65 éves helyi lakost, amit nem megfelelő jogosítvánnyal vezetett egy hamis ideiglenes rendszámmal ellátott járművet. Bűnügyi eljárást indítottak ellene.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!