Hallgassa élőben!

kiss törék ildikó

5 éve
A váradi színjátszás 218. évfordulóján a Kiss Stúdió Színház a nemrég elhunyt neves színészre és rendezőre, Varga Vilmosra emlékezett.
5 éve
A család, valamint a barátok, pályatársak és tisztelők népes gyülekezete vett végső búcsút kedden Nagyváradon a nyolcvanöt éves korában elhunyt, kiemelkedő és köztiszteletben álló nagyváradi színművésztől, Varga Vilmostól.
9 éve
Várad múltját és történelmét felidéző előadás bemutatójára került sor május 4-én a Kiss Stúdió Színházban a Varadinum rendezvénysorozat keretében.
9 éve
A nagyváradi Kiss Stúdió Színház folytatja felolvasó-színházi sorozatát. Ezúttal Csávossy György A boldogságos Szűz című művét adták elő a színművészek.
1


Sokkot kapott a temetőben az éjjeliőr: hátborzongató dolog tűnt fel egy sírban (videó)
Nem, ez nem egy horrorfilm, ez a valóság.
Szabadtéri kiállítás nyílt a Szépművészeti Múzeum előtt
Magyarország kulturális útvonalaira, valamint kulturális innovációira hívja fel a figyelmet a Végtelen dűne című installációba helyezve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen) közös szabadtéri kiállítása.
Orbán Viktor: átadtuk a Bárányfelhő református óvodát
A kormányfő is részt vett Budapesten a Bárányfelhő Svábhegyi Református Óvoda átadó ünnepségén vasárnap.
Gulyás Gergely: az európai kereszténység nem él könnyű időket
Európa sincs jó állapotban, és még kevesekben született meg az a felismerés, hogy a két tény között összefüggést érdemes keresni – mondta a miniszter.
Ilyen zavarban van Karácsony Gergely, ha a nyelvvizsgájáról kérdezik (videó)
A Mediaworks Hírcentrum a Gyurcsány-show-n érte utol a főpolgármestert.