Hallgassa élőben!

Kiss Studió

1 éve
Partiumi, de erdélyi szinten is egyedülálló gyűjtemény fogja gazdagítani a közeljövőben Nagyvárad kulturális életét: Varga Vilmos és Színésztársai Partiumi Színházi Gyűjteménye névvel színházmúzeum nyílik a Pável utca 10. szám alatt.
3 éve
Kényszerű társbérlet címet viseli Aniszi Kálmánnak az a kötete, amelyet szerda délután hat órától mutattak be a közönségnek a Kiss Stúdióban. A kötetet a szerző ismertette, részleteket olvasott fel Meleg Vilmos.
3 éve
A fundamentum áll – Reformáció 500 címmel mutatta be a Kiss Stúdió Színház a várad-olaszi templomban előadását, amely Árva Bethlen Kata tragikus életét, ám mindvégig kitartó jellemét tárta a közönség elé.
4 éve
Magyar zsoltár címmel Kodály Zoltánra emlékeztek halálának 50. évfordulója alkalmából múlt szombaton a Kiss Stúdióban. Az esemény meghívottja Lászlóffy Zsolt zongoraművész, egyetemi tanár volt.
4 éve
Arany Jánosra emlékeztek a költő születésének 200 évfordulója alkalmából a Kiss Stúdió Színházban tartott péntek esti előadás során. A költő életrajzából is elhangzottak részletek.
4 éve
Újfajta zenés előadással jelentkezett szombat este a Kiss Stúdió Színház: Liszt Ferenc életét és  zenéjét mutatták be Lászlóffy Zsolt zongoraművész, egyetemi tanár közreműködésével.


Voiculescu: Még hat szabad hely van az országban intenzív terápián
Még hat szabad hely van az egész országban intenzív terápián – közölte vasárnapi sajtóértekezletén az egészségügyi miniszter.
CNCAV: 511.290 adag Pfizer-BioNTech oltás érkezik Romániába
 Hétfőn 511.290 adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezik Romániába – közölte vasárnap a COVID-19 elleni oltáskampányt koordináló országos bizottság.
Visszavontak egy festményt egy madridi árverésről, lehet, hogy Caravaggio műve
Eddig José de Ribera spanyol festőnek tulajdonították a képet.
Újabb civil megmozdulás Hegyközpályi községben
Pár hete olvashattunk arról, hogy a községben civil kezdeményezés hatására létrehozták a község piacát, majd lelkes önkéntesek egy csapata úgy döntött, hogy a tettek mezejére lép Hegyközszáldobágyon, ezért a közelmúltban egymás után szervezik az eseményeket.
„Maradj ember a volán mögött is!” címmel indul közlekedésbiztonsági kampány (videó)
Michelisz Norbert, Talmácsi Gábor és Szujó Zoltán is csatlakozott a kampányhoz.