Hallgassa élőben!

Kiss Studió

1 éve
Partiumi, de erdélyi szinten is egyedülálló gyűjtemény fogja gazdagítani a közeljövőben Nagyvárad kulturális életét: Varga Vilmos és Színésztársai Partiumi Színházi Gyűjteménye névvel színházmúzeum nyílik a Pável utca 10. szám alatt.
3 éve
Kényszerű társbérlet címet viseli Aniszi Kálmánnak az a kötete, amelyet szerda délután hat órától mutattak be a közönségnek a Kiss Stúdióban. A kötetet a szerző ismertette, részleteket olvasott fel Meleg Vilmos.
3 éve
A fundamentum áll – Reformáció 500 címmel mutatta be a Kiss Stúdió Színház a várad-olaszi templomban előadását, amely Árva Bethlen Kata tragikus életét, ám mindvégig kitartó jellemét tárta a közönség elé.
3 éve
Magyar zsoltár címmel Kodály Zoltánra emlékeztek halálának 50. évfordulója alkalmából múlt szombaton a Kiss Stúdióban. Az esemény meghívottja Lászlóffy Zsolt zongoraművész, egyetemi tanár volt.
4 éve
Arany Jánosra emlékeztek a költő születésének 200 évfordulója alkalmából a Kiss Stúdió Színházban tartott péntek esti előadás során. A költő életrajzából is elhangzottak részletek.
4 éve
Újfajta zenés előadással jelentkezett szombat este a Kiss Stúdió Színház: Liszt Ferenc életét és  zenéjét mutatták be Lászlóffy Zsolt zongoraművész, egyetemi tanár közreműködésével.


Lecsaptak a rendőrök a kegyetlen állatviadal szervezőire: 24 kutyát mentettek meg (videó)
Huszonnégy kutyát helyeztek biztonságba, miután a rendőrök állatviadal szervezőit fogták el Kistokajban, Egerben és Rakacán.
Félmillióan kaphatnak oltást a jövő héten Magyarországon
Dömötör Csaba államtitkár Facebook oldalára feltöltött videóból kiderül, melyik vakcinával hány ember kaphatja meg az oltását.
Koronavírusos Szabó Ádám, tünetei is vannak
Szabó Ádámot sem kímélte a világjárvány.
Imahét zajlott Örvénden
RMDSZ közgyűlés volt Berettyószéplakon