Vizsgálat

2023.09.21. 15:30

A munkaügyi felügyelők is vizsgálják a călimăneşti-i gázrobbanás körülményeit

Forrás: ISU Vrancea

Agerpres

A munkaügyi felügyelők is vizsgálják a Vrancea megyei Călimăneşti térségében, a moldvai autópálya építőtelepén történt csütörtöki gázrobbanás körülményeit.
A Munkaügyi Felügyelőség tájékoztatása szerint a kijelölt testület megvizsgálja a négy halálos áldozatot és öt sérültet követelő incidens körülményeit és okait, azt, hogy milyen szabálysértések vezethettek a szerencsétlenséghez, illetve, hogy milyen intézkedésekre van szükség az ehhez hasonló esetek elkerülésére. A testületnek ugyanakkor "a baleset jellegét" is meg kell határoznia.
Csütörtökre virradóra felrobbant egy gázvezeték a Vrancea megyei Călimăneşti térségében. A robbanás okozta lángokat három óra alatt sikerült eloltani. A szerencsétlenség az Erdélyt Moldvával összekötő autópálya építőtelepén történt. A robbanás helyszínén négy elszenesedett holttestet találtak a katasztrófavédelem munkatársai, öt személy pedig megsérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában