Gyász

2024.04.15. 07:42

Gyászhírek, április 15.

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy elhunyt GERGELY EMMA GIZELLA (Hegyköztóttelek). Temetése ma, hétfőn 14 órától lesz a hegyköztótteleki kápolnától. Nyugodjon békében. Búcsúzik tőle fia, László és unokája, László.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki barátunknak, GERGELY LÁSZLÓNAK, édesanyja elvesztésében érzett mély fájdalmában. Simkó Lajos és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki NAGY EDINA kolléganőnknek és családjának, a szeretett férj, apa elvesztése miatt érzett fájdalmában. Az RMDSZ és az Eurotrans Alapítvány vezetősége és munkaközössége.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága feleségre, anyára, nagymamára és anyósra, OLÁH MARGITRA, akinek jóságos szíve április 14-én volt három éve, hogy megszűnt dobogni. „Elmentél tőlem hirtelen, néhány perc alatt, számomra a döbbenet és fájdalom maradt. Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet, de a kegyetlen halál mindent összetépett. Szemünkből a könny naponta kicsordul. Tudjuk, hogy csodára hiába várunk. Nyugodj békében, szívünkből kívánjuk!” Emlékedet örökké szívünkben őrizzük. Szerető férjed, János, fiaid, János és családja, Attila és családja.

*

Az 5 éve elhunyt édesanya és nagymama emlékére, FEIER EDIT, kit elfelejteni soha el nem fogunk! Emlékek varázsa melegíti lelkem, szívemben érzem... soha nem felejtem./ Álmok, emlékek, kedves szavak, ez minden, ami a múltból megmaradt./ Tátongó űr lelkemben a hiány, néha kicsit csendesül, de örökké fáj. Roli, Izi, Vivi, Palmi.

*

„Azt kérdezed tőlem:/ – mit vinnék magammal,/ amikor a lelkem összeér a Nappal?/  Harang kondulását, rózsa fehérségét,/ Anyák imádságát, temetők békéjét.” PAP IRÉN, DĂNILĂ OVIDIU ANDREI, JÁMBOR ȘTEFAN IULIU, ELEK SÁNDOR, VÁGI LÁSZLÓ, SFÎRLEA ROMULUS GEORGE, ARDELEAN MIHÁLY, LĂCRARU IOAN, PAISZ ÁRPÁD, GERGELY MÁRIA, CSIGER IRÉN, BOCȘAN GHEORGHE, VAD SÁNDOR, HANGA GRAȚIAN, SZABÓ LADISLAU ALEXANDRU, SOPORAN ALEXANDRU, CRAINIC GHEORGHE, REINER ERZSÉBET, BUGHIU MARIA, NAGHI GHEORGHE, KÁDÁR MÁRIA, JUNC ADINA VOICHIȚA, FAUR MARIA, CHIȘ ELISABETA, MEZEI BÉLA, BOGDAN LUCIA FLOAREA ALEXANDRINA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Elérkezett a búcsúzás ideje... Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós, nagymama, KÁDÁR MÁRIA türelemmel viselt betegség után nyugalomra talált. Drága halottunktól ma, 2024. április 15-én 13 órától búcsúzunk a Steinberger kápolnából. „Küzdöttél, de már nem lehet,/ Most átölel a csend és a szeretet./ Ha szeretetünk megtarthatott volna,/ Még sokáig élnél./ Szenvedésed után a halál, nyugalom,/ De nélküled élni örökös fájdalom.” A viszontlátás reményében búcsúzik szeretett családja.

*

Fájó szívvel és könnyes szemmel búcsúzunk a szeretett nővértől és sógornőtől, KÁDÁR MÁRIÁTÓL. „Szíve megpihenni tért, ott lent a mélyben,/ Lelkére angyalok vigyáznak fent az égben./ Legyen békesség vele hosszú úton,/ És áldd meg őt, Istenem!” Drága emlékét szívünkben örökké őrizzük! Búcsúzik tőle öccse és neje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában