Közlemény

2023.07.06. 16:27

11. Szent László Napok: a sorsolás nyertesei

Értékes nyereményeket nyerhettek mindazok, akik a június 19–25. között lezajlott 11. Szent László Napok során támogatói karkötőt vásároltak. A nagyváradi várban a zárónapon, a Bikini-koncert előtt megtartott sorsolás eredménye a következő: a zöld színű karkötőt vásárlók közül a nyertes a 262-es számú, tulajdonosa egy páros belépőt nyert a július 19–23. között zajló Campus Fesztiválra; a magenta színű karkötőt vásárlók közül a nyertes a 478-as számú, tulajdonosa a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. felajánlásával egy 2 fő részére 2 éjszakára szóló utalványt nyert a nyíregyházi Sóstói-erdő mélyén található Ózoon Hotelbe, bőséges büféreggelivel, illetve a tartózkodás időtartama alatt korlátlan állatparki belépéssel.

Részletekért a Szent László Egyesület székhelyén (Kálvin János utca 1. szám), üzenetben a szentlaszloegy@gmail.com címen lehet érdeklődni.

A Szent László Napok sajtóirodája

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában