Előadás

2022.07.09. 17:19

Musicaltől az operettig az öregotthonban

Ciucur Losonczi Antonius

Viktor József közkedvelt nagyváradi operaénekes, kontratenor lépett fel csütörtök délelőtt a Caritas Catolica által működtetett váradrogériuszi Szent Erzsébet Idősek Otthonában, egy zárt körű eseményen. Az előadóművész visszatérő vendégnek számít, annál is inkább, hogy az ott lakó nagymamáját örömmel és szívesen látogatja, nem csak ilyen rendezvények alkalmával szokott tehát betoppanni. Egyébként pedig az intézményben – amikor éppen nincs járvány – rendszeresen rendeznek kulturális és egyéb közösségi programokat.

Viktor József ezúttal nem egyedül érkezett, hanem Ferencz Mercédesz zongoraművész, a Nagyváradi Művészeti Líceum tanárának a társaságban, a műsoron pedig népszerű musicalekből és operettekből vett részletek szerepeltek. Felcsendült a Csárdáskirálynő nyitánya, a Macskák című musicalből az Éjfél, a Meseautó film slágere, a Cigányszerelemből a Messze a nagyerdőn, a talán kevésbé ismert Kék Álarc operettből a Die Juliska aus Budapest, valamint a Csárdáskirálynőből a Te rongyos élet, illetve a Hajmási Péter, Hajmási Pál. Többen együtt énekeltek a fellépővel, ráadásként pedig a Macskák tértek vissza. Az összejövetel jó hangulatban telt, Viktor Józsefnek pedig meg kellett ígérnie, hogy többször visszatér még.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában