Projekt

2022.01.04. 08:04

Hotel nyílhat a Beöthy Ödön utcában

Ciucur Losonczi Antonius 

 

Tizenhat projektet véleményezett 2021-ben tartott utolsó munkaülésén az urbanisztikai és területrendezési városi bizottság (CMUAT), melyek közül a polgármesteri hivatal sajtóközleménye szerint a legfontosabb egy úgynevezett boutique hotel létesítése és egy társasingatlan építése volt. A testület jóváhagyta, hogy részletes városfejlesztési tervet dolgozzanak ki egy boutique hotel működtetésére egy már létező épületben, a Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) utca 2. szám alatt. A kérvényező Flavoia Invest Kft. tulajdonképpen az ingatlan rendeltetésének megváltoztatását igényelte, illetve a bővítését egy új szárnnyal a földszinten, és egy terasszal. (A boutique hotelt mindenekelőtt egyedi stílusa különbözteti meg a többi hasonló létesítménytől, különösen a nagy láncok házaitól, nem azt jelenti tehát, hogy divatcikkeket vagy bizsukat árusító üzletek lennének egy szállodában – szerk. megj.). 

A másik említett projekttel pedig a Construcţii Bihor Rt. jelentkezett: a bizottság lehetőségként jóváhagyta, hogy egy társingatlant építsen a Berzei utca 5. szám alatt, a földszinten kereskedelmi helyiséggel és földfelszíni parkolókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában