Kezdeményezés

2020.09.09. 10:21

Hunyadi István: Erős hangot kell adni a fiataloknak!

Hunyadi István színművész, nagyváradi önkormányzati képviselőjelölt kezdeményezésére az elmúlt héten két alkalommal is nemes cél megvalósítása érdekében gyűlt össze egy csapat fiatal.

Fotó: Iuhasz Kollar Nandor Attila PFA

Szeptember 3-án, csütörtökön bicklitúrát szerveztek Nagyvárad jeles magyar emlékhelyeihez. A biciklitúra célja az volt, hogy a fiatalok tudatosítsák a város magyar örökségét. „Hiszem, hogy az elődeink hősökként állhatnak a mai fiatalok előtt, akiktől megtanulhatjuk, hogy mit jelent a közösség iránti alázat és az összetartás. A nagyváradi magyar fiataloknak pedig szükségük van ilyen példaképekre” – összegezte Hunyadi István képviselőjelölt.

A fiatalok társadalmi felelősségvállalása jegyében szervezték meg a hétvégén azt a szemétszedő akciót is, amellyel a város környezettudatosabb működésére kívánták felhívni a figyelmet. „Ne söpörjük szőnyeg alá a gondokat!” – mondta el az eseményen Hunyadi István, majd hozzátette: „A városnak komoly feladata, hogy zöldebb, élhetőbb környezetet teremtsen, ennek egyik feltétele pedig, hogy odafigyeljen az emberek igényeire és a polgári nevelésre. Mindezek kulcsa az erős fiatal és civil jelenlét az önkormányzatban. Amennyiben megválasztanak, arra vállalkozom, hogy ezeket a lehetőségeket megteremtsem”.

Hunyadi Istvánnal, illetve további három megyei és nagyváradi képviselőjelölttel pénteken, szeptember 11-én, 17 órától találkozhatnak az érdeklődők a Bodega kávéházban tartandó kerekasztal-beszélgetésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában