Támogatott tartalom

2020.03.20. 12:21

Havi megtakarítás, havi részletfizetés! Poliuretán habos szigetelés, most részletfizetési lehetőséggel

A kényelem és biztonság mellett egy ház fenntartása pénzkiadással is jár. Ha új ház építéséről van szó, a legtöbb esetben az építkezés végösszege meghaladja az előre becsült kiadásokat. A már megépített házak vásárlása után mindig akadnak kisebb vagy nagyobb javítanivalók, ezeket pedig otthonunk kényelmének és biztonságának megőrzése mellett kell elvégeznünk.

Mindezek a költségek megterhelik a családi kasszát, ezért olyan megoldásra gondoltunk, amellyel részletfizetéssel minőségi szigeteléshez juthatnak ügyfeleink, BT STAR hitelkártyájuk használatával. Megnyugtatásul közöljük, hogy nincs kamatfizetés.

Hogyan szigetelheti házát részletfizetési megoldással?

Nagyon egyszerűen. Az első lépésben a hozzánk fordulóknak személyre szabott árajánlatot adunk, amelynek elfogadása után időzíthetjük a munkálatok elvégzését. Ha megkapták a végső ajánlatot, és birtokukban van egy BT STAR hitelkártya, mindössze annyit kell tenniük, hogy értesítenek minket a részletfizetési döntésről, a többi pedig a mi dolgunk. Ha nem rendelkeznek BT STAR hitelkártyával, akkor a személyi igazolványukkal és 20 lejjel fel kell keresniük a legközelebbi BT-kirendeltséget. A munkálatok elvégzése után, amelyekért a BT STAR hitelkártyával fizettek, minden hónap 25-éig kell kiegyenlíteni a havi részletet.

Hol található bővebb információ?

Aki kamatmentes részletfizetéssel történő szigetelési munkálatok mellett dönt, keresse fel a www.isorihner.ro/izoleaza_in_rate oldalt.

Az ajánlat 2020. április 24-ig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában