Vandalizmus

2021.12.01. 13:14

Nem mutatott jó példát a helyi rendőr

BN-összeállítás

Korábban is írtunk már arról, hogy máris megrongálták az új, befüvesített nagyváradi villamospályát, amely a Pece patak mentén halad. Ezúttal egy olyan videofelvétel került nyilvánosságra, melyen a Nagyváradi Helyi Rendőrség egyik tagja hajt át éppen az új gyepszőnyegen.

Fotó: részlet a videóból, forrás: Ebihoreanul

A hétfő este készült felvételen egy másik férfi figyelmezteti a rendőrt, hogy ne hajtson át a füvön, de az ügyet sem vet rá, és tempósan elindul egy fehér Dacia Logannel. A rendőr nem szolgálati autóban ült, viszont az egyenruháját viselte. Sajtóértesülések szerint a férfi, a Közrendvédelmi Osztály munkatársa, munkaidőben volt, amikor a videó készült, cselekedetével pedig körülbelül 180 méternyi, frissen leterített gyepszőnyeget tett tönkre. Feljelentést nem tettek ellene, azonban az Ebihoreanul érdeklődésére Alina Fărcuța, a Bihar megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden azt nyilatkozta, hogy rongálás bűntette miatt vizsgálat indult az ügyben.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!