Krimi

2024.04.12. 12:55

Megdöbbentő: levest akartak főzni egy sérült gólyából Szabolcsban (videó)

Szerencsétlen madarat azért tudták megfogni, mert megrázta az áram és nem tudott repülni. Egy járókelő észrevette, mire készül a páros, így nem lett a gólyából leves.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Naseeb T N

Lehet, lesz belőle egy húsleves. Ezt mondta az a férfi, aki a társával egy sérült gólyát akart ellopni Nyírlugoson. A madarat korábban megrázta az áram, ezért nem tudott elrepülni. A gólyatolvajokról videó is készült, hallani, ahogy egy szemtanú vitatkozik a férfivel és a nővel, azt mondja nekik: hagyják békén a sérült madarat, különben kihívja a rendőröket. A párost ez nem zavarta, egyikük még azt is mondta: "Hívjad nyugodtan a rendőrséget, hívd légy szíves a rendőröket!"

 A rendőrök hamar a helyszínre is értek. A védett állatot végül a Debreceni Madármentő Állomásra szállították, ahol kiderült, hogy a tojó nem szenvedett nagy károsodást, és hamar felépül majd - írja a TV2 beszámolója alapján a szon.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában