ERDON Országos hírek

2017.11.08. 09:44

Országos konzultáció a házi feladatokról

Online országos konzultációt szervez a tanügyminisztérium a házi feladatokkal kapcsolatban. Az internetes véleménykutatásra november 7-e és november 20-a között kerül sor. 

Online országos konzultációt szervez a tanügyminisztérium a házi feladatokkal kapcsolatban. Az internetes véleménykutatásra november 7-e és november 20-a között kerül sor. A tanügyminisztérium közleménye szerint az eljárás során az elemi, gimnáziumi és líceumi pedagógusok, a diákok és a szülők fejezhetik ki véleményüket a házi feladatok rendszerével kapcsolatosan.

Az internetes kérdőívek kitöltése a rendszerben tapasztalt elégtelenségeket hivatott kiküszöbölni, és a házi feladatok kiírásának módszertanát szabályozni, írja az oktatási minisztérium.

Az idézett forrás szerint a felmérés során nem kérnek személyes adatokat, a központosított válaszok titkosítva lesznek és kizárólag a konzultáció során használják fel.

Az érdeklődők a következő címeken találják meg a kérdőíveket:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!