ERDON Helyi sport hírek

2018.04.24. 09:21

Bokszgála Váradszentmártonban

Váradszentmárton község Polgármesteri Hivatala, a Félixfürdői és Püspökfürdői Turizmusfejlesztési Egyesületen keresztül, a Hivatásos Ökölvívók Ligájának támogatásával, bokszgálát szervez április 28-án a Váradszentmártoni Floare de Lotus Iskola sporttermében, melyen a WBC Mediterranean bajnoki öv lesz a tét.

Váradszentmárton község Polgármesteri Hivatala, a Félixfürdői és Püspökfürdői Turizmusfejlesztési Egyesületen keresztül, a Hivatásos Ökölvívók Ligájának támogatásával, bokszgálát szervez április 28-án a Váradszentmártoni Floare de Lotus Iskola sporttermében, melyen a WBC Mediterranean bajnoki öv lesz a tét.A kihívó Alexandru Jur, aki megnyerte az Európai Ökölvívó-szövetség által életre hívott EBU-címet. Eddig tizenhét mérkőzést vívott a profik között, a mérlege 16 győzelem (6 K.O.-val) és mindössze 1 vereség. Alexandru Jur, aki tavaly október 21-én hódította el az EBU European Union Cruiserweight címet, első ízben lép a kötelek közé profi mérkőzésen Romániában, és azt éppen a szülőhelyén teszi, azért a bajnoki övért bunyózik, ami a világ élvonalába juttathatja.

A gála keretében, a WBC Mediterranean bajnoki övért folytatott küzdelem mellett 5 amatőr – egyenként 3 perces 3 menetből álló – mérkőzésre, továbbá 2 profi – egyenként 3 perces 6 menetből álló – találkozóra kerül sor, a fő mérkőzés pedig 12, egyenként 3 perces menetből áll majd.

Jegyek a Váradszentmártoni Polgármesteri Hivatalban válthatók, kapcsolat: Ciprian Anta 0741–192–233 és Dan Brata 0744–567–058.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!