ERDON Helyi sport hírek

2011.07.06. 16:58

Strandfoci–torna

Első alkalommal rendezik meg július 16–án és 17–én a Joy Beach Kupa elnevezésű strandfoci–tornát a nagykárolyi termálstrandon. 

Első alkalommal rendezik meg július 16–án és 17–én a Joy Beach Kupa elnevezésű strandfoci–tornát a nagykárolyi termálstrandon. Paul Sarvadi, Kovács Szabolcs és Gindele Gergő, a strandfoci-torna szervezői tájékoztatása szerint a mérkőzések az üdülőtelep hátsó területén elkészített 38x26 méteres speciális futballpályán fognak zajlani, öt mezőnyjátékos és egy kapus felállásban. A nevezési díj csapatonként 500 lejbe kerül, amely a belépőt (strandra és diszkóba), valamint a más városokból érkező csapatok péntek és szombat éjszakai elszállásolását is magába foglalja. A dobogós együtteseket kupákkal, diplomákkal és pénznyereményekkel díjazzák. Továbbá, a strandfoci-torna győztes csapata egy hétig ingyen élvezheti a strand és annak keretén belül működő szabadtéri diszkó szolgáltatásai. Beiratkozni július 14., 20 óráig lehet a 0748–974342–es (Paul Sarvadi) telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!