ERDON Helyi hírek

2018.04.02. 17:00

Nyerjen belépőjegyet a Tavaszköszöntő nótabálra!

Játsszon az Erdonnal, és nyerjen kétszemélyes belépőjegyet a nagyváradi Tavaszköszöntő nótabálra!

Játsszon az Erdonnal, és nyerjen kétszemélyes belépőjegyet a nagyváradi Tavaszköszöntő nótabálra!Április 7-én, szombaton 20 órától Tavaszköszöntő nótabált szerveznek a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében (Nagyvárad, Városháza/Teleki utca 27. szám).

Ha az Erdonnal játszik, belépőket nyerhet, két darab kétszemélyes meghívót sorsolunk ki ugyanis az eseményre!

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon@informmedia.ro címre. Ebben, kérjük, adják meg nevüket, címüket, telefonszámukat, a tárgysorba pedig írják be: Nótabál nyereményjáték.

Jelentkezési határidő: 2018. április 4., szerda, 10 óra. A sorsolást ugyanaznap 11 órakor tartjuk, a nyertesek neveit közzétesszük portálunkon. A meghívókat ugyancsak szerdán, április 4-én lehet majd átvenni szerkesztőségünkben (Nagyvárad, Dacia 34.).

*

A Tavaszköszöntő nótabál házigazdája Szabó Levente-György, Kémer polgármestere. A kiváló hangulatról a Kovász Nótazenekar és Gyárfás István marosvásárhelyi nótaénekes gondoskodik. Meghívott vendégzenekar a Sanzon Együttes. Menü: paraszttál a székelyhídi Kokovai Lászlótól, bográcsos László Zoltántól, a Diófa Csárda szakácsmesterétől, fehér és vörös bor Kémerről, szilvapálinka Biharból, kávé, víz. Mindez korlátlan mennyiségben fogyasztható! Belépők csak elővételben kaphatóak április 5-ig 99 lej/fő áron. Érdeklődni a 0744–835–363-as és a 0770–853–925-ös telefonszámokon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!