ERDON Helyi hírek

2018.03.28. 11:39

Részesüljön most ingyenes tanácsadásban az ISORIHNER csapatával. A poliuretán habbal végzett hőszigetelés és vízszigetelés szakértői

A közelmúltig a „poliuretán hab” fogalmával ritkán találkoztunk Romániában, az épületek hőszigetelésével és vízszigetelésével kapcsolatban, mivel klasszikus anyagokat választottak, mert ezek nem igényeltek speciális ismereteket vagy korszerű felszerelést.

A közelmúltig a „poliuretán hab” fogalmával ritkán találkoztunk Romániában, az épületek hőszigetelésével és vízszigetelésével kapcsolatban, mivel klasszikus anyagokat választottak, mert ezek nem igényeltek speciális ismereteket vagy korszerű felszerelést.

Amint az ISORIHNER vállalat belépett a román piacra, kötelességünk volt tájékoztatni és oktatni minden egyes munkatársat egy hatékony szigetelés előnyeiről és a termikus kényelemről, ami ezzel elérhető, hiszen ténylegesen leszigeteli otthonát, vagy az érintett épületet.Komolysága és professzionalizmusa hajtotta az ISORIHNER társaságot romániai tevékenységének 9. évébe. Egy vegyészekből, technikusokból álló csapat, a legkorszerűbb felszerelések, és ami a legfontosabb, az országszerte megvalósított több ezer projektre alapozott széleskörű tapasztalat révén, azISORIHNER társaságnak sikerült Kelet-Európa egyik legnagyobb, poliuretán habot alkalmazó cégévé válnia.

Az ISORIHNER küldetése, hogy értéket teremtsen minden egyes projektben, amiben részt vesz, egy olyan fenntartható értéket, amit minden megrendelő hosszú távon érzékel.Rendkívüli elégedettséggel tölt el, hogy munkák révén a megrendelők akár 40%-kal csökkentetik fűtési költségeiket a hőveszteségek kiiktatásával.Ajánlólevelünk a több mint 200.000 négyzetméter lakóépület szigetelésén túl, az a tény, hogy tudjuk: a poliuretán hab alapját a kémia, a képletek és az összetevők képezik, nem csak egyszerű termék, amit alkalmazunk és a probléma megoldódott! Csapatunk odafigyel egy sor olyan tényezőre, ami projektről projektre változik, így biztosak lehetünk benne, hogy maximális és tartós eredményt érjük el.

Miért az IsoRihner?

Elkötelezettség

100%-ban részt veszünk és elhivatottak vagyunk minden projekt esetében. Személyzetünk, legyen szó projektmenedzserről, vagy munkásról, tudatában van az értéknek, amit megvalósítunk az Ön projektje által.

Minőség

Szenvedélyünk a kiválóság, és a munkánkat elsőre szeretjük a legjobban elvégezni. Hírnevünk az általunk teremtett értéktől, ennek minden ügyfél és a közösség általi elismerésétől függ.

Innováció

Világszínvonalú technológiákat fejlesztünk és alkalmazunk. Keressük, meghallgatjuk, megtanuljuk a legjobb ötleteket. A közömbösséget messzire elkerüljük és folytatjuk a fejlesztést.

Őszintén meg akarjuk ismerni az Ön projektjét, és tudni akarjuk, hogy segíthetünk Önnek az ideális hőszigetelés vagy vízszigetelés megvalósításában! Megtalálnak minket e-mailen, az isorihner@gmail.com címen, vagy a 0786 262 177 telefonszámon kapcsoljuk Önnek projektmenedzsereink egyikét.

[embed]]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!