ERDON Helyi hírek

2010.11.16. 14:49

Turisztikai fejlesztések

<p>Bihar megye - Azokat a turistákat és látogatókat, akik a Királyerdő-hegységen haladnak keresztül, novembertől több meglepetés is várja: három turisztikai információs központ (a biharrósai tájház, a gálosházai Általános Iskola és a révi Általános Iskola), két tematikus útvonal és 2 ezer darab promóciós anyag, illetve kiadvány.</p>

Előbbi két projektnek köszönhető: A természet az emberekért projektet a Bihar Megyei Védett Területek és Fenntartható Fejlődés Központja ültette gyakorlatba partnerségben a biharrósai önkormányzattal és a Biharrósai Egyesülettel, A közösség szerepe egy Natura 2000-es emlékhely menedzsmentjében elnevezésű projektet pedig az Ecotop Alapítvány bonyolította le, együttműködve a gálosházai önkormányzattal és a Pro Rév Egyesülettel. Mindkét programot a Partnerkapcsolatokért Alapítvány és a Mol Románia finanszírozta, idén áprilisa és októbere között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!