Gyász

2024.04.30. 08:24

Gyászhírek, április 30.

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, SZILÁGYI EMESÉRE (élt 56 évet). „Virágerdő sűrűjében Pihen egy szív csendesen. Rég nem dobog családjáért, Messze vitted, Istenem. Nélküled üres a házunk, sivár, Hiába díszíti sírodat virág. Mind elmegyünk egy szép napon, Ha küldetésünk véget ér, A faágon sem nő két egyforma levél. Nincsenek szavak, amit suttogna a szád, Ma szomorúan, lehajtott fejjel emlékezünk rád. Az élet szomorúan megy tovább, Nélküled borongós ősz van, és nincs többé nyár. A fájó emlék kísér egy életen át.” Emlékezik rá bánatos férje, Árpi és fia, Zsolti.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk SZILÁGYI EMESÉRE (Értarcsa), halálának negyedik évfordulóján. Emléked örökre velünk marad, őrizzük mosolyodat. Nyugodj békében! Örökké bánatos családod.

*

Fájó szívvel vesszük tudomásul, hogy szeretett barátunk, FARKAS LÁSZLÓ hirtelen eltávozott közülünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Részvétünk a gyászoló családnak. Barátai, Feri, Móni, Balázs.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, testvérre és nagymamára, PAPP ERZSÉBETRE, aki 7 éve, hogy itt hagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A bánatos család.

*

Szeretettel emlékezünk SERBÁN MÁRIÁRA halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Nagybátyja, Jóska, nagynénje, Marika, unokatestvére, Marika, párja, Józsi, húga, Tünde, férje, Zsolti és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk unokatestvéreinkre, BAGDÁN ZOLTÁNRA (Kiskereki) és BAGDÁN SÁNDORRA (Kiskereki), akik tragikus hirtelenséggel hagytak itt bennünket május 1-én, 25 évvel ezelőtt. Emlékük örökké szívünkben él! Unokatestvéreik, Edit és családja, Erzsike és családja.

*

El nem múló fájdalommal és szeretetteljes tisztelettel emlékezünk a férjre, gondos apára, drága nagytatára, ID. TÓTH JÁNOSRA, (volt szabómester, Székelyhíd) halálának huszonnegyedik évfordulóján. Kedves mosolya, szelíd hangja, áldott emléke bennünk él tovább. A bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a 12 éve elhunyt ID. GOMBOS IMRÉRE. Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, de annyira jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, hiányzol, soha nem feledünk! Szeretettel emlékezünk: felesége, Zsuzsánna, fia, Imre, menye, Ildikó, unokája, Gréta, dédunokája, Liza.

*

Mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a drága édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, KALMÁR ILONA 81 éves korában örökre megpihent. Utolsó útjára kísérjük ma, 2024. április 30-án 12 órakor a városi ravatalozóból. A jó Isten nyugtassa békében! A gyászoló család

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában