ERDON Helyi hírek

2010.07.02. 08:30

Drágítások Tasnádon

<p>Szatmár megye - Ezen a héten Tasnád város önkormányata több területen is árat emelt.</p>

Tasnád város önkormányzatának legutóbbi ülésén a tanácsosok arról is döntöttek, hogy az idei városnapon mennyi pénzért bérelhetnek helyet az árusok. Eszerint, az augusztus 15-én megrendezésre kerülő tasnádi városnapon csak azok a kereskedelmi egységek árusíthatják legálisan a portékáikat, akik az eddig megszokott 10 lej/négyzetméteres ár helyett az újonnan megszabott 15 lej/négyzetméteres árat előre kifizetik.
Drágul a strandbelépő is
 
Tasnádon várhatóan 10 napon belül teljes kapacitással működhet majd a városi termálstrand, miután minden munkálatot befejeznek a jelenleg is ott dolgozó munkások. A korszerűsítési munkálatok befejeztével azonban az eddigi 8 lejes felnőttjegy és a 4 lejes gyermekjegy helyett a lubickolni vágyóknak 9, illetve 5 lejes strandbelépőt kell majd váltaniuk. Az erről szóló határozatot már meg is hozták a tasnádi önkormányzat tanácsosai a héten megtartott ülésük alkalmával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!