ERDON Helyi hírek

2010.06.15. 18:02

Napközis nyári táborok

<p>A Szatmárnémeti MADISZ június 28. és július 2. között szervezi meg a Csűride-Csűroda Néprajzi Napközis Táborát Mikolában.</p>

A táborok jellegzetessége, hogy gyakorlati élményekkel (kemencés kenyérsütés, szekerezés stb.) halmozza el a városi gyermekeket. Várják a jelentkezőket, akik népdalokat, népi játékokat szeretnének ezen a héten tanulni, illetve kézműveskedni, táncolni és ritmus hangszerekkel muzsikálni. A foglalkozások 20 fős óvodai (3 éves kortól) és 20 fős iskolai (IV. osztályossal bezárólag) csoportokban fognak zajlani. A táborba június 21-ig lehet jelentkezni. A jelentkezés a részvételi hozzájárulás befizetésével válik érvényessé. A pedagógusok hétfőtől péntekig 7.30-20 óra között felügyelnek a gyerekekre. Gyülekező a vasútállomáson lesz, a helyszínre és vissza együtt utaznak vonattal. A táborok programja 9-17.30 óra között tart Mikolában, a tábori tevékenységek 9-11 óra és 16-19.30 óra között az óvoda udvarán, illetve 11-16 óra között a helyi művelődési házban zajlanak. A napközis tábor ideje alatt napi 3 fő étkezést és két uzsonnát biztosítanak a gyerekeknek, amelynek költségét a tábor részvételi díja tartalmazza. Minimum 10 befizetett jelentkező esetén indul a tábor. További információkat kaphatnak a Szatmárnémeti MADISZ székhelyén, a Mihai Viteazul utca 10. szám alatt, illetve a 0261 710810-es telefonszámon, vagy a madisz@datec.ro címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!