Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.08.21. 12:39

Ismerkedik a kistérség

<p>Levelek - Leveleken főzőversenyt is rendeznek, valamint kiállítás keretében mutatkozik a kistérség 19 tagtelepülése.</p>

Második alkalommal rendezik meg 19 település résztvételével augusztus 22-én és 23-án a Közép-Nyírségi Vidékfejlesztési Napokat a Leveleki Ifjúságért Egyesület szervezésében a Közép-Nyírségi Vidékfejlesztési Napokat.

A rendezvény célja,hogy a kistérség településeinek lakosságát közelebb hozzák egymáshoz.
Augusztus 22-én 10 órakor lesz a hivatalos megnyitó a leveleki sportpályán. Ezt követően főzőverseny kezdődik, valamint kiállítás keretében mutatkoznak be a tagtelepülések. Az AVOP Leader + zárókonferenciáját 13 órakor tartják meg, majd 14 órától kulturális programokat láthatnak az érdeklődők.

Egyaránt bemutatkoznak diákok és nyugdíjasok, lesz humor, Desperado-zene, s végül tűzijáték zárja az első napot.

Augusztus 23-án a sportpályán 10 órától a mozgás kapja a főszerepet. Focimérkőzéseken és családi sorversenyeken bizonyíthatják ügyességüket a résztvevők.  A programokat szervező leveleki egyesület az FMVM-től támogatásként nem pénzt, hanem különböző szolgáltatásokat (pl. színpad, hangtechnika) nyert.

 

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!