Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.08. 10:36

Fatolvaj hamis jogsival

<p>Nyíregyháza - Szerdán este a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság egyik főtisztje szolgálaton kívül, saját kocsijával közlekedett Nyíregyháza külterületén, amikor a sóstói erdőből egy rönkfával megrakott utánfutót húzó Lada vágott ki elé.</p>

A késői időpont és a körülmények miatt gyanús gépkocsit az alezredes megállította, és magát szolgálatba helyezve igazoltatta az autóban ülő két személyt.

Mivel azok a fa eredetére vonatkozóan nem adtak magyarázatot, értesítette a rendőrség ügyeletét. A további intézkedések során a Nyíregyházi Rendőrkapitányság megállapította, hogy a 28 és 29 éves férfiak az erdei út sorompóját rögzítő lakatot levágták, majd a területre behajtva több mint egy köbméter akácrönköt pakoltak fel, 22.000 Ft értékben.

Az egyik lopással gyanúsított férfi olyan jogosítványt nyújtott át az egyenruhásoknak, melyet amerikai vezetői engedély alapján állított ki az okmányiroda.

A rendőrök a nagykövetségtől megtudták, hogy az illető soha sem járhatott az Egyesült Államokban, így minden jel szerint hamis a jogosítványa. Az ügyben külön eljárás indul.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!